I sommar kommer man att kunna flyga till Sälen

Flygbolaget BRA lanserar två nya sommarlinjer till Scandinavian Mountains Airport Sälen – Trysil. Under perioden 4 juli till 15 augusti flyger man både från Stockholm Bromma och Ängelholm på torsdagar och söndagar.

–  Verkligen kul att BRA, som börjar flyga i maj igen efter pandemin, väljer att lägga två nya sommarlinjer till oss. Vi har samarbetat med BRA tidigare och jag tror verkligen att vi, via sommarsatsningen, kan utveckla vårt samarbete året runt, säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

–  BRAs målsättning att flyga helt fossilfritt redan före 2030 och samma år ha sitt första kommersiella elflyg i luften är en viktig pusselbit mot ett hållbart flygande. Att vi kan vara med på den resan tillsammans med BRA känns också oerhört viktigt och inspirerande, fortsätter Gunnar Lenman.

–  Sälenfjällen gör inför kommande sommar en historiskt stor satsning på att locka fler besökare under barmarksperioden. Aktörerna gör stora investeringar och satsningar i aktiviteter som t.ex. cykling, äventyr, barnaktiviteter, hopptorn för skidor, vandringsleder och skräddarsydda barn- och familjeaktiviteter. BRAs lansering av sommarlinjer från Stockholm och Ängelholm blir ett suveränt alternativ för de som vill ta sig hit snabbt, smidigt och enkelt. Säger Anders Bjernulf, vd på Destination Sälenfjällen. 

–  När pandemin börjar klinga av kommer det finnas stor efterfrågan på semestermöjligheter i Sverige och den sommarsatsning som görs i Sälen och Trysil känns klockren och kul att vara med och stötta. Vi hann bara flyga ett par månader på våra fem vinterlinjer till nya fina flygplatsen i Sälen Trysil förra året, så därför känns det extra kul att vi kan komma igång igen redan till sommaren med två av de linjerna, säger Ulrika Matsgård, kommersiell chef på BRA.

Dela inlägget

Relaterade inlägg