Lännviksrevyn är slutsåld

Lännviksrevyn är slutsåld

Under första dygnet efter biljettsläpp såldes inte mindre än 900 biljetter. Inom en vecka var alla 1400 biljetterna i händerna på lyckliga ägare.

– Det är helt fantastiskt, det tog en vecka precis, berättar Erik Karlsson från Lännviksrevyn.

Ensemblen och de som hjälper till i administrationen hade en förhoppning att alla biljetter skulle gå åt, men trodde att det fortfarande fanns en viss försiktighet hos folk inför att gå på evenemang, så att det skulle gå så fort att sälja slut, det hade de inte räknat med.

– Det var ett enormt tryck hos vår bokningscentral i östra Öje. Vår bokningssamordnare Lennart pratade ett tag i två telefonlurar på samma gång, samtidigt som han svarade på mail. Han fick be de i ena luren att hänga kvar medan han hjälpte den på tur…

Revygänget framför entrén till Brånens festplats. Foto: Timea Hedlund.

Från början hade man planerat för 11 föreställningar under de tio dagarna, men valde att maximera antalet till 14, för att så många som möjligt skulle kunna få ta del av årets revy.

– Det är tråkigt för de som inte hann köpa en biljett, men vi kommer att spela in alltihop, så möjlighet finns att köpa filmen, i efterhand.

Ensemblen har diskuterat extraföreställningar, men har ännu inte beslutat hur det blir. Schemat är, som sagt, redan maxat som det är.

I går (söndag) repeterade ensemblen hela föreställningen med scenkläder för första gången.

– Vi kunde se vad vi behövde komplettera i klädväg och andra delar som vi behöver träna på. För egen del handlar det mest om att dansstegen behöver sättas…