Fler flyglinjer till Sälen/Trysil i vinter – SAS flyger från London Heathrow

Fler flyglinjer till Sälen/Trysil i vinter – SAS flyger från London Heathrow

– Det är fantastiskt roliga nyheter att återigen kunna välkomna SAS till vår flygplats. Det är också ett kvitto på att vi etablerar oss mer och mer som en internationell skiddestination. Kort restid tillsammans med våra unikt korta transfers ut till skidområdena är väldigt uppskattat hos de internationella skidentusiasterna och vi både hoppas och tror att det blir fullsatta flygplan som besöker oss i vinter. Säger Gunnar Lenman, vd på Scandinavian Mountains Airport.

– Som en extra bonus öppnar de här linjerna också upp det för oss som bor i regionen att snabbt och enkelt kunna ta oss ut i världen. En teater- och shoppinghelg i London, ett anslutningsflyg i Köpenhamn eller en helg i gemytliga Ålborg. Det är några exempel jag tror kan vara efterlängtat nu när fler och fler länder öppnar upp och vi är vaccinerade. Avslutar Gunnar Lenman.

– Vi är glada över att kunna erbjuda våra resenärer internationella flygningar till Scandinavian Mountains Airport. Korta restider, attraktiva tidtabeller, med fantastiska möjligheter till skidåkning och andra vinteraktiviteter i de svenska och norska fjällen är något många längtar efter. Vi är övertygade om att SAS nya linjer kommer att göra den skandinaviska vinterupplevelsen mer tillgänglig. SAS kommer att flyga rutten med flygplan från sin toppmoderna, förnyade flotta, vilket ger våra kunder en bekvämare upplevelse och ett mer hållbart sätt att resa. Säger Karl Sandlund, kommersiell direktör SAS.

Pressmeddelande och foto Scandinavian Mountains Airport