Senaste numret

Malungsbladet, Vecka 9

Är det redan vår?! Ja, man kan nästan tro det. Måndag vet vi i alla fall med säkerhet att det är och då är det dags för veckans blad. Den här gången innehåller det som vanlig fina erbjudanden från våra annonsörer, du missar väl inte våra bygg- och hälsosidor där många av dem presenterar sig? Du får läsa om bilfantasten ”Fritte” som kan laga bilplåtar som ingen annan! Dessutom träffar du det nystartade företaget ”Sälen Home” som nära nog kan trolla med dina trasiga möbler, bil- och /eller bårklädslar. Eller skoterklädslar för den delen. Vi önskar dig trevlig läsning!

Söker du arkivet?

På vår sida hos Issuu hittar du tidigare nummer av Malungsbladet, flera år tillbaka i tiden. Söker du äldre tidningar ändå så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Maria Mattsson är uppväxt med hund, men hade aldrig haft en egen, innan hon och sambon Stefan förra året skaffade Münsterländervalpen Pål. Kombinationen av att bo 50 meter från fjällets fot och att ha en 1½ år gammal (eller snarare ung) fågelhund gör att Maria vistas ute större delen av sin lediga tid.