Senaste numret

Malungsbladet, Vecka 48

”När första ljuset brinner, står julens dörr på glänt och alla människor glädjas att fira få advent.”
På söndag får vi börja julmysa! Många butiker håller extra öppet, även om det inte blir den traditionella julskyltningen som vi är vana vid. I denna veckas nummer träffar vi polisen Lowe Hulterström som berättar att det finns droger i Malung, men att det inte är ett större problem än på någon annan ort av samma storlek. Årets UF-företagare är i full gång på gymnasieskolan och i Sälen kan du snart handla lyxiga, hantverksmässigt tillverkade chokladpraliner – smaskens! Malungsbladets ansvarige utgivare, Johan Kyhlberg, skriver om varför den lokala handeln är extremt viktigt just nu. Och framöver.
Vi önskar dig trevlig läsning!

Söker du arkivet?

På vår sida hos Issuu hittar du tidigare nummer av Malungsbladet, flera år tillbaka i tiden. Söker du äldre tidningar ändå så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Maria Mattsson är uppväxt med hund, men hade aldrig haft en egen, innan hon och sambon Stefan förra året skaffade Münsterländervalpen Pål. Kombinationen av att bo 50 meter från fjällets fot och att ha en 1½ år gammal (eller snarare ung) fågelhund gör att Maria vistas ute större delen av sin lediga tid.