Senaste numret

Malungsbladet, Vecka 28

Sommar och sol! …eller regn… Nåväl, oavsett vilken så passar det alltid bra att ta en paus från vad man nu är sysselsatt med, i sällskap av veckans Malungsblad. Här kommer vårt sommarnummer, som du kan njuta av i tre veckor framöver. Vi tar nu lite semester och är tillbaka med nästa Malungsblad i vecka 32 (måndagen den 3/8).

I detta nummer finner du fina sommarerbjudanden från våra annonsörer och inbjudan till några få, mindre evenemang – allt på avstånd såklart! Ett av dem är gatufestivalen som kommer att äga rum i augusti, trots rådande omständigheter, men den tar lite andra former. Om det kan du läsa mer på de redaktionella sidorna, liksom att vi snart har fibernät i hela vår kommun och att Dansbandsveckan blir digital! Du hittar också en längre intervju med bygdens stora författare Aino Trosell, där hon förklarar varför huvudkaraktären i hennes nya roman ”Gränsmark”, gärna läser Bladet…

Trevlig sommarläsning!

 
 

Söker du arkivet?

På vår sida hos Issuu hittar du tidigare nummer av Malungsbladet, flera år tillbaka i tiden. Söker du äldre tidningar ändå så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Maria Mattsson är uppväxt med hund, men hade aldrig haft en egen, innan hon och sambon Stefan förra året skaffade Münsterländervalpen Pål. Kombinationen av att bo 50 meter från fjällets fot och att ha en 1½ år gammal (eller snarare ung) fågelhund gör att Maria vistas ute större delen av sin lediga tid.