Senaste numret

Malungsbladet, Vecka 15

Påsken står för dörren och i veckans blad finns det mesta du behöver veta för att fira påsk i vårt utgivningsområde! Våra butikers erbjudanden, hur kyrkan firar påsken detta märkliga år och så lite påskpysseltips förstås. Det är otroligt viktigt att stödja våra lokala företag och butiker i dessa tider – handla lokalt i så stor utsträckning som möjligt!

Du kan läsa om att starten för ombyggnationen av E45:an i Mora nu är fastlagd och så bjuder vi på lite ögongodis i form av nyfödda Alaskan Husky-valpar. Sist men inte minst så har vi blivit med podd! Gå in på vår hemsida och lyssna på Täpp Lars Arnesson och Johan Erikssons gemensamma podd: Tid att lyssna. 

Vi önskar dig därmed trevlig läsning, trevlig lyssning och en Glad Påsk!

Söker du arkivet?

På vår sida hos Issuu hittar du tidigare nummer av Malungsbladet, flera år tillbaka i tiden. Söker du äldre tidningar ändå så är du alltid välkommen att kontakta oss.

Maria Mattsson är uppväxt med hund, men hade aldrig haft en egen, innan hon och sambon Stefan förra året skaffade Münsterländervalpen Pål. Kombinationen av att bo 50 meter från fjällets fot och att ha en 1½ år gammal (eller snarare ung) fågelhund gör att Maria vistas ute större delen av sin lediga tid.