Besikta Bilprovning öppnar station i Malung

Besikta Bilprovning öppnar station i Malung

Besikta Bilprovning är sedan tidigare en väl etablerad aktör på besiktningsmarknaden i Dalarna och väljer nu att utöka verksamheten ytterligare. I ett pressmeddelande berättar företaget att de etablerar en ny besiktningsstation i Malung, i gamla Shells (”Koppis”) lokaler. Fokus kommer ligga på att öka tillgängligheten för privatkunder och företag.

Den nya stationen i Malung kommer att besikta personbilar och lätta lastbilar upp till 3 500 kg och kommer få en strategisk placering som kommer att underlätta för boende och annan fordonsrelaterad verksamhet att få sina fordon besiktade.

”På Besikta strävar vi efter att alltid finnas nära våra kunder och etableringen i Malung blir därför en viktig kugge för Dalarna och för Besiktas fortsatta etableringsstrategi”, berättar Peter Johansson, Marknadsområdeschef

Att förenkla bilägandet är en viktig del i Besiktas verksamhet. Därför utvecklar man hela tiden tjänster som är relevanta för kunderna. Tester som underlättar vid bilförsäljning samt utökade kontroller är några av de extratjänster som Besikta tillhandahåller.

Enligt pressmeddelandet kommer den nya besiktningsstationen kommer att öppna under årets tredje kvartal.

Foto: Besikta